top of page

Forever Young

Public·133 members

чи не втрачається тоді той звичний “салонний вайб”, коли навколо життя кипить?

Чесно, я досі не можу визначитися, як ставлюся до цього нового формату приватних hair-suite у салонах краси. З одного боку, звучить круто: свій простір, ніхто не ходить повз, не слухає твої розмови зі стилістом. Але з іншого — чи не втрачається тоді той звичний “салонний вайб”, коли навколо життя кипить? Може, я просто не звик, але цікаво, чи хтось уже пробував і може порівняти враження.

6 Views
unknown unknown
unknown unknown
18 hours ago

Я якраз мав досвід із такими приватними кімнатами, і, якщо чесно, вони мене приємно здивували. Причому не лише ідеєю тиші, а й тим, що в таких зонах відчуваєш себе більш розслаблено, бо немає оцієї типово салонної метушні. До речі, у Варшаві на Grand Reopening Leo Beauty Club якраз показували свій новий hair-suite формат — ось тут можна глянути деталі: Альона Шевцова

Мені сподобалось, що там зробили окремі зони не просто як кімнатки, а як міні-студії з власною атмосферою. Я, наприклад, люблю, коли під час фарбування або стрижки можу спокійно працювати за ноутом або дивитись щось своє, і ніхто не проходить позаду та не відволікає. Єдиний нюанс — інколи трохи не вистачає якогось живого руху навколо, але це питання звички. Формат точно має майбутнє, особливо для тих, хто цінує приватність.

CONTACT

Venue

GMMA

P.O.Box 9681

Fountain Valley, CA 92728

admin@gmma7.org

Tel: 714-444-3032

• LinkedIn
  • Facebook
  • Instagram
  • YouTube

Get In Touch

Leave us a message:

Thanks for submitting!

Stay Updated

Sign up to hear updates about announcements, upcoming missions, and more!

Thanks for submitting!

© 2024 by GMMA

bottom of page