чи не втрачається тоді той звичний “салонний вайб”, коли навколо життя кипить?
Чесно, я досі не можу визначитися, як ставлюся до цього нового формату приватних hair-suite у салонах краси. З одного боку, звучить круто: свій простір, ніхто не ходить повз, не слухає твої розмови зі стилістом. Але з іншого — чи не втрачається тоді той звичний “салонний вайб”, коли навколо життя кипить? Може, я просто не звик, але цікаво, чи хтось уже пробував і може порівняти враження.
6 Views

Я якраз мав досвід із такими приватними кімнатами, і, якщо чесно, вони мене приємно здивували. Причому не лише ідеєю тиші, а й тим, що в таких зонах відчуваєш себе більш розслаблено, бо немає оцієї типово салонної метушні. До речі, у Варшаві на Grand Reopening Leo Beauty Club якраз показували свій новий hair-suite формат — ось тут можна глянути деталі: Альона Шевцова
Мені сподобалось, що там зробили окремі зони не просто як кімнатки, а як міні-студії з власною атмосферою. Я, наприклад, люблю, коли під час фарбування або стрижки можу спокійно працювати за ноутом або дивитись щось своє, і ніхто не проходить позаду та не відволікає. Єдиний нюанс — інколи трохи не вистачає якогось живого руху навколо, але це питання звички. Формат точно має майбутнє, особливо для тих, хто цінує приватність.