top of page

Forever Young

Public·138 members

Коли бізнес раптом виростає швидше, ніж телефонія

У мене все почалося з того, що ми запустили невеликий онлайн-проєкт і спочатку вистачало звичайного мобільного номера.

4 Views
th bes
th bes
5 days ago

Мені ця ситуація дуже знайома, бо я через неї проходив минулого року, коли почав працювати з клієнтами з кількох країн одночасно. Спочатку думав, що без фізичної SIM-карти нічого нормального не вийде, але досвід показав інше. Я користуюся віртуальні номер для дзвінків та SMS і це стало просто робочим інструментом, без зайвих емоцій. Найбільший плюс для мене в тому, що не потрібно купувати обладнання, тягнути дроти чи відкривати офіс у кожній країні, де є клієнти. Дзвінки і повідомлення приходять у зручному форматі, їх легко контролювати і розподіляти, а вся історія зберігається в одному місці. Я швидко помітив, що клієнти охочіше телефонують на локальний номер, ніж на міжнародний, і це реально впливає на кількість звернень. Ще один важливий момент — мобільність, бо я можу працювати з будь-якої точки, де є інтернет, і не хвилюватися, що щось не прийдеться. З мого досвіду, така хмарна телефонія добре підходить саме для росту, коли не хочеш заздалегідь вкладатися у складну інфраструктуру. Радив би одразу продумати, як ви будете обробляти дзвінки і SMS, щоб сервіс не просто був, а реально спрощував роботу.

CONTACT

Venue

GMMA

P.O.Box 9681

Fountain Valley, CA 92728

admin@gmma7.org

Tel: 714-444-3032

• LinkedIn
  • Facebook
  • Instagram
  • YouTube

Get In Touch

Leave us a message:

Thanks for submitting!

Stay Updated

Sign up to hear updates about announcements, upcoming missions, and more!

Thanks for submitting!

© 2024 by GMMA

bottom of page