top of page

Forever Young

Public·277 members

Потрібна порада щодо вибору сукні для вечірки! Який стиль обрати?

Дівчата, привіт! Скоро в мене вечірка у стилі ретро, і я зовсім розгубилася з вибором сукні. Хочеться чогось особливого, але щоб не було надто кричуще. Я зазвичай ношу джинси і футболки, тому в сукнях не дуже розбираюся. Який фасон краще образити для такого заходу? Може, у вас є якісь ідеї з приводу кольору чи аксесуарів? Буду дуже вдячна за будь-які поради. Хочеться виглядати стильно і відчувати себе комфортно. Допоможіть, будь ласка, з вибором!

5 Views
Henry Pavlenko
Henry Pavlenko
21 hours ago

Вечірка в стилі ретро – це чудово! Тут стільки варіантів! Я б радила звернути увагу на сукні в стилі 50-х або 60-х років. Це можуть бути сукні з пишними спідницями, сукні-футляри або сукні з А-силуетом. Все залежить від твоєї фігури і особистих вподобань. Щодо кольору, то для ретро-вечірки підійдуть яскраві кольори, такі як червоний, синій, зелений або жовтий. А щодо аксесуарів, то можна додати намисто з перлів, браслет або сережки в ретро-стилі. Ось тут https://25union.com.ua/katalog/platya/ можна пошукати натхнення та, можливо, знайти щось підходяще. Головне, щоб образ був гармонійним і відображав дух епохи.

CONTACT

Venue

GMMA

P.O.Box 9681

Fountain Valley, CA 92728

admin@gmma7.org

Tel: 714-444-3032

• LinkedIn
  • Facebook
  • Instagram
  • YouTube

Get In Touch

Leave us a message:

Thanks for submitting!

Stay Updated

Sign up to hear updates about announcements, upcoming missions, and more!

Thanks for submitting!

© 2024 by GMMA

bottom of page