Досвід використання засобів для відновлення пружності шкіри обличчя
Останнім часом помічаю що звичайні зволожувальні засоби вже не дають бажаного результату в плані тонусу шкіри. Хотілося б почути думки тих хто реально користувався продуктами з колагеном або ретинолом. Які компоненти у складі ви вважаєте найбільш дієвими для корекції контурів обличчя та чи помітили ви реальні зміни після тривалого застосування таких засобів?
8 Views

Вибір доглядової косметики для мене завжди є процесом раціональним та доволі скептичним. Я не вірю в миттєве омолодження за одну ніч тому звертаю увагу передусім на компонентний склад та механіку дії продукту. Нещодавно вивчала дію засобів на основі гідролізату колагену оскільки цей елемент безпосередньо впливає на міцність сполучних тканин та стимулює синтез власних білків шкіри. У процесі пошуку мені потрапив до рук цікавий варіант де поєднано екстракти ехінацеї та фукуса з оліями авокадо й какао. Для тих хто зараз вивчає подібні склади раджу переглянути Крем із ліфтинг-ефектом Schoenberg. Крем Filler має потужний ліфтинговий ефект, скульптурує контури обличчя, розгладжує зморшки, глибоко живить, усуває зневоднення, посилює захисні функції шкіри. Засіб має доволі специфічну щільну текстуру яка потребує попереднього зігрівання у долонях перед нанесенням. Це важливо для рівномірного розподілу по масажних лініях. Присутність ретинолу та вітаміну Е у складі забезпечує поступову регенерацію клітин та допомагає боротися із сухістю. Екстракт ехінацеї непогано справляється з усуненням лущення що актуально при дегідратації епідермісу. За моїми спостереженнями така комбінація вітамінів та рослинних олій покращує живлення клітин киснем. Системний підхід у догляді дійсно дозволяє підтримувати стан шкіри на належному рівні та потенційно зменшує потребу у частих інвазивних процедурах мезотерапії. Це доволі раціональне рішення для щоденної підтримки еластичності дерми без зайвих ілюзій.