top of page

Forever Young

Public·174 members

Hey, народ, а як у вас змінюється відчуття часу, коли переїжджаєш жити й вчитися в зовсім іншу країну? У мене було так: перші місяці в Польщі все тягнулося неймовірно повільно — кожна дрібниця типу черги в магазині чи очікування транспорту дратувала, ніби секунди розтягувалися в хвилини. А потім десь через півроку раптом усе закрутилося шалено швидко, тижні злітають непомітно, і вже не встигаєш озирнутися, як рік минув. Це в усіх так чи просто я звикала по-різному? Цікаво почути ваші історії.

4 Views
CarpeDiem
CarpeDiem
2 days ago

Коли я сама їхала, то спочатку думала, що головне — це адаптуватися до нового розкладу й мови, а виявилося, що сприйняття часу — це окрема велика штука. У мене теж спочатку все було повільним і трохи болісним, особливо коли порівнювала з київським ритмом. Зараз уже легше, бо знайшла свій баланс, але все одно дивує, як швидко летить час, коли ти постійно в русі й нові враження сиплються. Багато хто з моїх знайомих, хто поїхав на "study" в Європу, кажуть схоже — перші місяці ніби в уповільненій зйомці, а потім уже не встигаєш за календарем. Мені здається, це через те, що мозок перебудовується на нові стимули, і спочатку він просто "зависає" на всьому новому.

CONTACT

Venue

GMMA

P.O.Box 9681

Fountain Valley, CA 92728

admin@gmma7.org

Tel: 714-444-3032

• LinkedIn
  • Facebook
  • Instagram
  • YouTube

Get In Touch

Leave us a message:

Thanks for submitting!

Stay Updated

Sign up to hear updates about announcements, upcoming missions, and more!

Thanks for submitting!

© 2024 by GMMA

bottom of page